Am fǎcut reţeta
asta imediat dupǎ Paşte când m-am trezit cu prea multe ouǎ roşii şi prea puţinǎ
poftǎ de a le îngurgita. Am cǎutat în
dreapta şi-n stânga pe net şi asta mi-a ieşit cu ce aveam în frigider.
E de
efect rece, pe o felie de pâine sau direct din bol dacǎ nu vǎ vede nimeni :P.
Ingrediente:
7 ouǎ
3 linguri de
muştar
Mǎrar
2 ridichi
Mǎsline
2 linguri iaurt
Am tǎiat ouǎle
in cubuleţe şi le-am dat deoparte. Într-o altǎ farfurie, am amestecat iaurtul
cu muştarul, am tocat câteva fire de mǎrar şi le-am încorporat împreunǎ cu
nişte ridichi tǎiate mic şi mǎsline negre ciuntite cu cuţitul. Am amestecat
compoziţia cu ouǎle şi am dat la rece.
Am avut impresia la început cǎ dacǎ
folosesc toate ouǎle pe care le aveam o sǎ-mi ajungǎ salata şi pentru a doua
zi. I’m gullible like that.
Bon app’!
Etichete: aperitiv, iaurt, marar, masline, mustar, oua, ridichi