Ȋmbǎtatǎ de
mirosul drǎguţ de busuioc care mǎ
încânta de câte ori deschideam frigiderul şi mai ales alarmatǎ de petele pe
care începea sǎ le prindǎ acelaşi emiţǎtor, am luat problema în mâini, am
aruncat-o în blender cu câţiva caju perpeliţi
puţin în tigaie– mi se par obscen de
scumpi mugurii de pin, vouǎ nu?- un cǎţel
de usturoi anemic – Jamie Oliver recomandǎ doar o jumǎtate, dar era aşa
pricǎjit al meu cǎ sigur ar putea trece drept o jumǎtate-, parmezan
şi nişte ulei de mǎsline
extra-virgin. Le-am blitzuit pe toate câteva secunde, am mai adǎugat nişte ulei
pentru strǎlucire şi piper proaspǎt mǎcinat şi am întins minunea verde pe o
salatǎ de roşii. Lângǎ o felie de pâine prǎjitǎ şi un pahar de vin roşu, gata
prânzul!
Bon app’!